Vragen over de oefenruimtes? 

Heb je als muzikant een vraag over de oefenruimtes, je reservering of de facturering? Lukt het niet om te reserveren of kom je er om een of andere reden niet uit? Neem dan altijd in eerste instantie contact op met de aanbieder van de ruimtes. Bijvoorbeeld: wil je reserveren bij Grenswerk in Venlo, bel dan met Grenswerk.
 
GRENSWERK: T. 077 326 6530 | E. info@grenswerk.nl
 
POPPODIUM VOLT: T. 046 400 7353 | E. henny@poppodium-volt.nl 
 
OEFENBUNKER: T. 045 532 4354 | info@oefenbunker.com
 
MUZIKANTINE: E. joep@popdorpvanlimburg.nl
 
Stg. Popmzuziek Limburg is de 'host' van deze website en het reserveringssysteem, maar is niet verantwoordelijk voor de oefenruimtes en is dus ook geen direct aanspreekpunt als er iets misloopt. Mocht het niet lukken om contact te krijgen met een aanbieder van de ruimtes, alleen in dat geval kun je bellen of e-mailen naar SPL. 

Je oefenruimte aanbieden via deze website?

De website Oefenruimtes Limburg is een initiatief van Stichting Popmuziek Limburg in samenwerking met diverse aanbieders van oefenruimtes. Heeft u als podium / muziekcollectief / cultuurcentrum of particulier een oefenruimte die u ook graag via dit syteem wilt aanbieden? Dat kan, graag zelfs. We willen het totale aanbod van repetitievoorzieningen als extra service voor (pop)muzikanten in beeld brengen.
 
Deelname aan deze website heeft een aantal voordelen. Uw ruimtes zijn zichtbaar door de hele provincie, dat kan wellicht nieuwe gebruikers opleveren. De financiële administratie wordt een stuk makkelijker: de website verstuurd automatisch facturen en eventueel herrinneringen. Als u vragen heeft over deelname, neem dan contact op met Stg. Popmuziek Limburg via onderstaande contactgegevens. 

Stichting Popmuziek Limburg

Stichting Popmuziek Limburg
Postbus 203
6040AE Roermond
t. 0475-399299
f. 0475-399298
i. info (at) spl (punt) nl
w. www.spl.nl
 
Kantooruren: ma-do 9.00u-17.00u
Kamer van Koophandel nr.: 41071912

Gebruik dit formulier wanneer je een vraag of opmerking hebt over de oefenruimtes.